Aktuel Udstilling: Kester

Aktuel Udstilling: Kester

“Naturen er enkel, smuk og ligetil. Samtidig kan den være kompleks, rå og til tider grusom, med en biodiversitet, som få mennesker forstår.
Et kludetæppe af elementer. Hvis et eller flere fjernes, kan vi så forvente, alt fortsætter som tidligere?
Gennem naturens blomstring, forfald og nutidens klimaforandringer finder Kirsten en afspejling i naturens historie, med egne livsfaser og identitet. Hun leger med fantaserende fortællinger, baseret på virkeligheden, der har været præget af flere års sygdom, og er gennemgående i Kirstens værker.”

Kirsten K Kester har studeret på Århus Kunstakademi og arbejder med blæk/pen, grafit og farveblyanter.

Hun er også vores kommende udstiller i Hangaards Have og vi glæder os megt til at vise hendes værker frem fra Sankt Hans, hvor vi også holder en lille fernisering.

Kirsten er blevet headhuntet til at udstille i haven, fordi hun laver de fineste små værker med en detaljegrad og kvalitet i særklasse. Hendes velvalgte skraveringer og dotworks med blæk og pen, giver en flot kontrast til de, ofte blide eller ingen farver i værkerne og de er et perfekt valg for overgangen til sensommer.

Det er muligt at møde Kirsten i haven d. 23. juni mellem kl 14-17 til fernisering, hvor haven er vært for lidt kaffe og kage.

Ferniseringen foregår samtidig med vores Skt Hansfest for børn, så tag endelig hele familien med til skøn sensommereftermidag.

Med venlig hilsen
Mikkelsens Tegneskole & Familien Klok.

Hjemmeside: https://www.kirstenkkester.com
Facebook: https://www.facebook.com/kirstenkkester.studio.k
Instagram: https://www.instagram.com/kirstenkkester

Translate »