Kommende Udstilling i Hangaards Have: Billedkunstner Linda Vang

Kommende Udstilling i Hangaards Have: Billedkunstner Linda Vang

Vi er så spændte og glade for at præsentere havens næste udstiller:

Linda Vang er en talentfuld og energisk lokal billedkunstner, som kommer og viser sine skønne værker frem i Den Gamle Stald fra uge 32.

Om Kunstneren 

Linda Vang har gennem årene udstillet mange steder i Ringkøbing-Skjern Kommune. Hun er kendt for sin dygtige brug af farver og evnen til at blande forskellige stilarter på en legende og samtidig dybtfølt måde. Hendes brug af forskellige medier og teknikker resulterer i værker, der både er visuelt betagende og dybt stemningsfulde.Kunstværkerne

Linda Vangs kunst er præget af en rigdom af teksturer og farvetoner, der både udfordrer og inspirerer beskueren. Fra de vibrerende varme nuancer til kolde, rolige farver formår Linda at skabe en harmonisk balance, der indfanger øjeblikke af skønhed og introspektion. 

Med et nysgerrigt sind og en legende tilgang til malerkunsten udforsker hun en bred vifte af temaer og teknikker.
Hendes malerier spænder fra abstrakte landskaber, der minder om fjerne, drømmeagtige verdener, til mere konkrete motiver, ofte med humor og tydelig inspiration fra naturen omkring os. 

Uanset emnet formår hun at indkapsle en stemning og en historie, der er både personlig og universel.

Udstillingsoplevelsen 

Linda Vangs udstilling bliver en sand fest for sanserne, når vores frodige, grønne sensommerhave danner den perfekte ramme for hendes kunst. Den naturlige skønhed i årstidens flora vil fremhæve og forstærke de vibrerende farver i Lindas værker, og sammen skabe en symbiotisk oplevelse, hvor kunst og natur smelter sammen til en helhed.

Praktisk Information 

Vi glæder os meget til at vise Linda Vangs værker frem og håber, at I også har lyst til at komme forbi og nyde udstillingen.

  • Udstillingssted: Hangaards Have, Den Gamle Stald. Fasterlundvej 15, Ejstrup
  • Datoer: Udstillingen kan ses fra uge 32 til sæson-slut i midten af september.

Se og læs mere om Lindas kunst på de Sociale Medier:

https://www.instagram.com/livasmaleunivers

https://www.facebook.com/linda.livasmaleunivers

Translate »